Як захистити суглоби та хребет

А чи знаєте Ви, що наші кістки дуже швидко втрачають кальцій, якщо в крові дефіцит магнію? І не важливо, скільки склянок молока в раціоні, кальцій проходить транзитом через ШКТ і швиденько виводиться з організму.

Чим це загрожує? Кальцій не затримується в організмі, його рівень в крові знижується, і знаходиться альтернативний шлях поповнення запасів: забрати з кісток. Саме так поступово розвивається остеопороз.

Формується сутулість, порушення осанки, патологічна ламкість кісток. Зазвичай, люди і не здогадуються про проблему, доки не зламають кінцівку під час, нібито, не серйозного падіння.

До речі, страждають не тільки кістки, але й суглоби. За умови нестачі мікроелементів судини, що живлять хрящову тканину спазмуються, відповідно кровопостачання зменшується і виникають різноманітні проблеми, від запалень до серйозних деформацій.

Який висновок? Бережіть свій скелет, бо він наша єдина надійна опора в цьому житті. І поповнюйте запаси магнію в організмі. В цьому вам допоможе Магнієва олія (Magnesium Oil) від Dr. MagnesiumTM.