Як швидко позбутися від болю в горлі?

 

За допомогою унікальних рослинних засобів для ротової порожнини і горла від компанії «БІО-ВІТА», які стануть справжньою знахідкою для тих, хто обирає дієві препарати від самої природи:

–  Засіб на основі ФІТОРу з олією чайного дерева (для гігієни порожнини рота у вигляді спрею)
–  Засіб на основі ФІТОРу з кропивою (для гігієни порожнини рота у вигляді спрею)

У складі засобів тільки натуральні компоненти: ФІТОР, олія чайного дерева, олія евкаліпта, олія м’яти, гліцерин, твін-20, сахарин натрію, вода.

ФІТОР – вбиває шкідливу вірусну і грибкову середу, знімає запалення, відновлює тканини і слизову оболонку горла.
Кропива надає кровоспинну, репаративну (загоювальну), протизапальну, судинозвужувальну дію. Ефективно освіжає і знезаражує порожнину рота, знімає запалення слизових горла і кровоточивість ясен.

Евкаліпт – має бактерицидні властивості (особливо активно впливає на стафілококи і стрептококи), має легку місцевою анестезією. Олія чайного дерева – добрий антисептик, має бактерицидну і протимікробну дію на багатьох мікроорганізмів. Комплекс аромамасел підсилює лікувальні властивості екстрактів.

Засоби від компанії «БІО-ВІТА» рекомендовані в якості доповнення при комплексній терапії запальних процесів горла і ротової порожнини (ГРВІ, грип, ангіна, гострий фарингіт), а також для профілактики їх інфікування, при появі відчуттів дискомфорту, сухості в роті і при необхідності відновлення фізіологічних функцій слизової оболонки горла.