Як запобігти кровоточивості ясен

Здорові ясна не кровоточать, тому спльовування крові під час чищення зубів щіткою або ниткою не є нормальним явищем. Це може бути ранньою ознакою захворювання ясен.
Кропива у медицині часто використовується у випадку різних кровотеч, тому що вітамін К, який у ній міститься, підвищує вироблення протромбіну, що згортає кров.

Лікувальні властивості кропиви обумовлені в першу чергу багатим набором вітамінів і дубильних речовин, що входять до її складу, які дозволяють використовувати рослину як кровоспинний, кровотворний і ранозагоювальний засіб.

Велика кількість в листі кропиви хлорофілу (до 8%) надає стимулюючу, тонізуючу дію на клітини тканини, має антирадіаційні властивості.
Вміщені в кропиві фітонциди надають дезінфікуючу і дезодоруючу дію, тому її застосовують як протизапальний і антисептичний засіб.

При гострому зубному болю, після застосування спрею на основі ФІТОРу з кропивою , біль проходить приблизно через 20 хвилин.

Ефективність засобу для гігієни ротової порожнини на основі ФІТОРу обумовлена також, місцевим характером застосування, що дозволяє створити високу концентрацію препарату безпосередньо в ураженому органі.
Рекомендовано використовувати при перших ознаках кровоточивості і запаленні ясен.
“БІО-ВІТА” – Ми дбаємо про найцінніше!