Полегшення дихання при сезонній алергії

❗Саме зараз, з середини серпня до середини вересня, триває третя хвиля сезонної алергії, пов’язана з цвітінням амброзії, полину і лободи.

Сезонний алергічний риніт , сінна лихоманка , поліноз – все це синоніми одного і того ж алергічного захворювання.
В основі цього найпоширенішого алергічного захворювання лежить неадекватна реакція імунної системи на пилок різних рослин : дерев , трав, чагарників , квітів.

Характерна особливість алергії на пилок – сезонність , оскільки поліноз завжди збігається з періодом цвітіння тих чи інших рослин . Наприклад , навесні алергію можуть спровокувати пилок чагарників і дерев , влітку – це, як правило , пилок злакових , а в літньо-осінній період алергіки страждають від пилку бур’янів.

Під час цвітіння рослини пилок весь час знаходиться в повітрі і при диханні потрапляє в організм , де осідає на слизових оболонках очей , носа,  ротової порожнини , проникає в бронхи , контактує зі шкірою.

Як пом’якшити симптоми?
Для того щоб хоч якось пом’якшити реакцію організму в цей період, потрібно використовувати спреї на основі морської очищеної води. Робити вологе прибирання будинку і намагатися не виходити в розпал дня на вулицю.

📌Засіб на основі ФІТОРу FITORINOS з морською сіллю зменшує набряк слизової оболонки носових ходів, покращує дихання, сприяє зволоженню і очищенню слизової оболонки носа від пилу та алергенів.

Як боротися?
Після ремісії обов’язково потрібно звернутися до лікаря і зробити шкірні проби і тільки після того як фахівець встановить алергени, можна провести специфічну імунотерапію, спрямовану на механізм виникнення алергічної реакції.

В розпал сезону алергії сучасний, ефективний та безпечний засіб на основі ФІТОРу – FITORINOS з морською сіллю, стане у нагоді у боротьбі з алергічним ринітом.

🌱Турбуйтесь про своє здоров’я разом з БІО-ВІТА!

❗