Олія чайного дерева – здоров’я для Ваших ясен

🌿Олією чайного дерева в багатьох випадках замінюють антибіотики, препарати проти вірусів або грибків. Це пов’язано з його здатністю знищувати патогенні мікроби, зміцнювати місцевий імунітет, загоювати слизові оболонки. Користь для зубів і ясен обумовлена тим, що:

✅ зміцнює місцевий імунітет;
✅ пригнічує ріст хвороботворних мікроорганізмів; • оздоровлює мікрофлору рота;
✅ зміцнює ясна і перешкоджає їх кровоточивості; • запобігає розвитку карієсу;
✅ очищає від зубних каменів;
✅ відбілює зуби;
✅ робить дихання свіжим.

Протизапальні властивості олії обумовлені наявністю в його складі похідних терпенів.
Вони здатні проникати в клітини грампозитивних і грамнегативних бактерій та руйнувати їх, наприклад, впливати на стрептококи Beta haemolytic steptococcus, 6 видів стафілококів (Staphylococcus aureus, erider-midis, pneumoniae, faecalis, pyrogenes, agalactiae), дріжджові та грибкові інфекції, в тому числі і на Candida.

Олія використовується перш за все як засіб, що очищає порожнину рота від патогенних мікробів. Вона ефективно бореться з нальотом на зубах, що перешкоджає розвитку карієсу.

🌿Олія знижує набряклість і кровоточивість ясен. Завдяки цій функції зменшується ризик розвитку гінгівіту, пародонтиту та пародонтозу. Ефективно для профілактики наступних процесів:

✅ утворення зубних каменів;
✅ розвитку стоматиту;
✅ ураження ротової порожнини вірусом герпесу.

За рахунок антисептичних властивостей відбувається зміцнення слизових оболонок рота, що знижує ризик не тільки захворювань зубів і ясен, а й патологій горла і травних органів, що мають інфекційний характер.

🌱Спрей на основі ФІТОРу від ТОВ «БІО-ВІТА» з олією чайного дерева надає стійкий антипаразитарний, протигрибковий, бактерицидний ефект, дезінфікує порожнину рота і горла.

Піклуйтесь про своє здоров’я разом з БІО-ВІТА!