Ефективність застосування Магнієвої олії

Магнієва олія (Magnesium Oil) – це єдина природна формула магнію, яку розпізнає та на 100% засвоює метаболічна система людини, вона є самим дієвим та чистим антиоксидантом, м’яким природним транквілізатором, який ефективно доставляє необхідні іони хлориду магнію в клітини.

Пікометрична форма хлориду магнію є найважливішим кофактором, потрібним для 700-800 ферментним системам, щоб продукувати тисячі біохімічних реакцій в організмі людини:

– регулює температуру тіла;
– виробляє та транспортує енергію;
– передає нервові сигнали та розслаблює м’язи.

Магнієву олію (Magnesium Oil) від Dr. MagnesiumTM виготовляють з чистого підземного прото-джерела (первісних покладів хлориду магнію).

Склад:
Магній пікометричний, від іонізованого природного хлориду магнію.
Вода зворотного осмосу.
Природний мульті-комплекс мікроелементів.
Не має в собі ніяких хімічних домішок, консервантів, ароматів.

Трансдермальне засвоєння магнію:
Починайте використати даний спосіб з 3-5 крапель, наносячи магнієву олію від Dr. MagnesiumTM на шкіру тіла. Іони магнію потраплять через шкіру в клітину, оминаючи внутрішні органи.

Пероральний спосіб:
2-3 краплі на 100-150 мл питної, негазованої води. В цьому випадку дія магнієвої олії від Dr. MagnesiumTM буде відбуватись через внутрішні органи, нормалізуючи роботу кишково-шлункового тракту, жовчного міхура та печінки. Дія відчутна вже через декілька хвилин.

Комбінований спосіб (трансдермальне та пероральне використання):
Найефективніший метод використання.

Застереження та протипоказання:
Індивідуальна чутливість. При трансдермальному використанні, людям з чутливою шкірою, для уникнення легкого подразнення, розводити магнієву олію 50/50. Не допускати потрапляння олії в очі.


Якщо ви находитесь у стадії загострення важких хронічних хвороб, перед вживанням Магнієвої олії від Dr. MagnesiumTM порадьтесь з лікарем.