Як швидко вилікувати нежить і гайморит

У міжсезоння, люди часто підхоплюють респіраторні захворювання. Їх лікування триває від одного тижня до декількох місяців. Краплі, мазі, настоянки з цикламена допомагають впоратися із запаленням носових пазух не гірше традиційних медикаментів.

Сік кореня цієї рослини здавна застосовувався в лікуванні різних захворювань. Ця квітка росте в південних широтах і володіє рядом лікарських властивостей.

В бульбах «диво-квітки» містяться сапоніни, які покращують секрецію слизової, чинять заспокійливу дію, запобігають розмноженню мікробів. У коренеплодах цієї рослини присутні отруйні речовини, тому необхідно уважно ставитися до дозуванні.

Спрей від гаймориту з цикламеном надає моментальний результат: заспокоює слизову, знезаражує, усуває відчуття закладеності в носі.

Необхідно пам’ятати про профілактування затяжного нежитю і гаймориту. Вона полягає в поліпшенні опірності організму до вірусних і бактеріальних інфекцій. Допомагають знизити ризик захворювання, а також сприяють більш легкому його протіканню наступні заходи.

Загартовування організму, яке потрібно починати в літній період.
Посильні регулярні заняття фізичними вправами.
Тривалі прогулянки на природі.
Різноманітне збалансоване харчування.

Ми бажаємо вам легкого дихання і радощів життя!