Олія обліпихи для жіночого здоров’я

Ефектвність обліпихової олії при ерозії шийки матки

Важко знайти інші плоди, які містять таку ж кількість природних вітамінів, як ягоди обліпихи.
Лікувальні властивості обліпихової олії пояснюються високим вмістом  жирних кислот, вже за кольором ягід можна здогадатись, що обліпиха – скарбниця каротину (більше, ніж у моркві!) та вітаміну С. Проте це ще не все!

Маленька жовта ягідка багата на фолієву кислоту, вітаміни В, В2, РР, Е, флавоноїди, цукор, дубильні і мінеральні речовини, мікроелементи (залізо, бор, мідь, срібло).

Лікування ерозії шийки матки обліпиховою олією придбало широку популярність, оскільки ця рослина володіє бактерицидними, знеболюючими, протизапальними властивостями.

Свічки фіторові з обліпихою при ерозії шийки матки є перевіреним і щадним засобом, що дозволяє зробити реабілітаційний період максимально комфортним і швидким.  Компоненти свічок прискорюють процес формування грануляційних тканин, які довгий час не загоюються.

Обліпихова олія в чистому вигляді і супозиторіях широко затребувана в гінекології, оскільки вона володіє м’якою дією, практично не має протипоказань і побічних ефектів.

В обліпиховій оліїї відзначається велика концентрація головного «жіночого вітаміну» -E. Він незамінний для підтримки гормонального фону і оновлення клітин, надає могутню антиоксидантну дію.

Жирні кислоти Омега-3,-6,-9 знижують ризик утворення тромбів і благотворно позначаються на формування рубцевої тканини.

🍃”БІО-ВІТА” – Ми дбаємо про найцінніше!