Морська сіль – від ста хвороб

Натуральна морська сіль утворюється випаровуванням морської води під впливом сонця і вітру, збирається уручну, раз на рік – в літній час. Зібрана сіль проходить процес обробки -її промивають, сушать і подрібнюють з метою отримання кристалів різного розміру. Така технологія дозволяє зберегти в ній біологічно активні речовини.
Яку користь для здоров`я можна витягнути з морської солі? Рафінована столова сіль – це на 99, 9% хлорид натрію. Тоді як в морській солі міститься величезна кількість необхідних для здоров`я мікроелементів: калій, натрій, кальцій, магній, залізо, бром, йод, хлор, марганець, цинк, залізо, селен, мідь, кремній і т.д.

Від яких же недуг можна позбавитися за допомогою морської солі: – морською сіллю можна промивати ніс коли починається застуда або гайморит , Риніт, синусит, фронтит, з’являється сухість і печіння в ніс – сольовий розчин допоможе впоратися з цією проблемою. Для цього потрібно взяти чайну ложку морської солі, склянку води, заважати до тих пір, поки сіль не розчиниться. Потім взяти шприц, затиснути одну ніздрю, і влити в другу, нахилити голову. Вода повинна виллється через другу ніздрю. Так прочищається носоглотка. – полоскання горла. Якщо ви помічаєте, що у вас почало дерти гордо, з’явився біль, саднение, важко ковтати. Треба взяти склянку кип’яченої води і столову ложку солі, розмішати. Потім полоскати горло великими ковтками, і випльовувати, не ковтати розчин. – морська сіль відмінний засіб від стресу, вона розслабляє м’язи і нервова система постає спокійною і врівноваженою. Для цього потрібно взяти пів кілограма морської солі, додати у ванну з температурою води 37 градусів, Потім можна полежати і трохи порелаксировать.
Сіль є доступним лікувальним засобом, але купувати її потрібно тільки в аптеках – тоді є можливість отримати якісний і справжній продукт.