Антибіотик від природи

Будучи прекрасним антисептиком, олія чайного дерева має також сильні протизапальну та противірусні властивості.
Цим пояснюється його наявність в засобах для інгаляцій і масажних складах при простудних захворюваннях, грипі, бронхіті, синуситі, кашлі і навіть ангіні.

🍃Ефірна олія чайного дерева також здатна знижувати температуру тіла і показано при гарячкових станах. Володіючи ранозагоювальною дією, ефірна олія чайного дерева лікує опіки та інфекції шкірних покривів (вітряну віспу, герпес, екзема), нейтралізує дію отрут при укусах комах.  Також олія чайного дерева зміцнює імунітет.

✅Склад ефірної олії чайного дерева
Складається ефірна олія чайного дерева з 40%-50% монотерпенов, до 40% дитерпенов і від 3% до 15% цинеолу. Якщо відсоток вмісту цинеолу вище, то масло може викликати роздратування шкіри. Якщо дитерпенов в маслі більше 30%, то це говорить про його високу ефективність.

Допомагаючи практично при всіх простудних захворюваннях, ефірна олія чайного дерева може діяти як сама по собі, так і поєднуючись з іншими оліями. Якщо проблема – це грип, ангіна, отит, бронхіт або кашель, то рекомендується робити інгаляції з застосуванням ефірної олії чайного дерева або використовувати її в аромалампі.

Для зниження високої температури показаний потогінний чай з олією чайного дерева: 3 краплі олії на склянку теплої рідини. Також під час простудного захворювання ефірне масло чайного дерева сприяє стимуляції імунної системи організму людини.

Використання ефірної олії чайного дерева не тільки не зашкодить здоровим тканинам і не викличе подразнення, важливою перевагою ефірної олії чайного дерева є те, що вона не має побічних ефектів.

🌱Турбуйтесь про своє здоров’я разом з БІО-ВІТА!