Позбутися нежитю допоможе прополіс

Осінь – сезон простудних захворювань і виною тому різка зміна погоди. Одним з перших симптомів застуди є нежить.
Застосування спрею на основі прополісу дозволяє прискорити процес одужання, знизити ризик поширення інфекції в вушну порожнину і знизити тривалість нежиті.

Прополіс, у складі спрею, має бактерицидну, противірусну, протизапальну та імуномодулюючу дію. Має заспокійливі і пом’якшуючі властивості, розріджує і виводить виділення, застосовується для загального очищення носових пазух, усунення сухості слизової оболонки, зменшення набряку, для полегшення стану закладеності носа. Цей бджолиний продукт допоможе вам швидко встати на ноги навіть при самій хронічної застуді.

Прополіс – це унікальна природна субстанція, що володіє біологічними властивостями антибіотиків, яку неможливо синтезувати штучно. Бджоли в процесі своєї життєдіяльності, як ніхто інший, потребують потужних противірусних і бактерицидних ліків.

З-за великої кількості особин бджолиної сім’ї будь-які хвороботворні мікроорганізми або віруси, які потрапили у вулик, повинні викликати епідемію і, як результат, загибель бджолиного рою. Саме прополіс захищає сім’ю від хвороб.

Історія застосування прополісу людиною в медичних цілях налічує кілька тисячоліть
Прополіс є продуктом бджільництва зі складним багатокомпонентним складом і може викликати в організмі алергічну реакцію. Тому перед застосуванням прополісу в чистому вигляді або лікарських препаратів на його основі, необхідно провести випробування на чутливість до прополісу.

❗Якщо у Вас є алергія на прополіс, то його застосування категорично заборонено!

🍃Турбуйтесь про своє здоров’я разом з БІО-ВІТА!