Олія часнику – цілющі властивості

Часникова олія має таку сильну протизапальну дію, що може зрівнятися з антибіотиками. Перш за все, застосування часникової олії рекомендовано для профілактики різних інфекційних та застудних захворювань у дітей і дорослих.

Це: бронхіт, грип, трахеїт, ГРВІ, туберкульоз, ангіна, хронічний тонзиліт, нежить та інші захворювання дихальних шляхів. Часникова олія допомагає якнайшвидшому виведенню мокротиння та слизу з органів дихання.

Проведені дослідження доводять ефективність часникової олії у боротьбі проти онкологічних захворювань, а так само для їх профілактики. Це пов’язано з тим, що природні фітоелементи часнику перешкоджають діяльності пухлинних ферментів.

Часникова олія пригнічує утворення азотно-кислого аміну, речовини, що сприяє утворенню ракових захворювань, перешкоджаючи росту і розвитку ракових клітин. Присутні у цій олії селен і каротин так само грають важливу роль у запобіганні розвитку ракових захворювань.

Проведені сучасними вченими дослідження підтвердили, що при регулярному вживанні часнику у людей середнього та похилого віку сильно поліпшується еластичність судин. У біологічному сенсі люди, що постійно вживають часник приблизно на 15 років молодше за своїх однолітків.

Такими ж дивовижними лікувальними властивостями з тим же спектром дії, що і свіжий часник, володіє і часникова олія, яку люди почали використовувати дуже давно.

Є відомості, що сам Нострадамус, вирушаючи до своїх численних пацієнтів під час епідемії чуми, був змушений натирати своє тіло часниковою олією.

Дослідження сучасних вчених довели, що часникова олія здатна зменшувати вміст холестерину у крові ≈ на 20%.

За результатами опублікованими у «The British Medical Journal» (1985р.), дослідження 62-х хворих, які перенесли інфаркт міокарда і мали рівень холестерину 250-350 мг / л, приймали часникову олію, яка сприяла зниженню рівня холестерину на 18%.