Як позбутися циститу швидко і надовго?

Цистит — це справжня катастрофа, яка несподівано може спіткати жінку будь-якого віку. Дані статистики свідчать, що у кожної другої жінки хоча б раз у житті виникає гостре запалення сечового міхура, яке є найпоширенішою причиною тимчасової непрацездатності серед усіх урологічних захворювань.

Окрім того, проблему циститу ускладнює висока частота розвитку рецидивів у 25–50% жінок впродовж року після початкового курсу лікування цієї недуги. Тому метою лікування при гострих запаленнях сечових шляхів є не тільки швидке й ефективне знищення мікробного збудника та усунення ознак гострого процесу, але й запобігання переходу недуги у хронічну форму.

Таким чином, попереджається розвиток ускладнень, рецидивів і відновлюються природні захисні функцій організму. Для подолання недуги використовується цілий спектр рослин, які застосовуються окремо або в складі комплексних засобів.

📌Для нормалізації функціонального стану сечостатевої системи при циститі актуальним є застосування фіторових засобів у формі свічок від ТОВ «БІО-ВІТА». Однак лікування циститу неможливе без корекції факторів, які впливають на його розвиток. Так для уникнення повторного розвитку циститу потрібно:

✅ уникати переохолоджень;
✅великих фізичних навантажень;
✅своєчасно лікувати хвороби, що передаються статевим шляхом;
✅лікувати запальні захворювання жіночих статевих органів, нирок, сечових шляхів.

🍃“БІО-ВІТА” – Ми дбаємо про найцінніше!