Секрет обліпихової олії

🌿Обліпиха (латинською Hippophae) – великий колючий чагарник або невелике дерево до 6 м з дрібним жовтуватим квітками. Плоди – соковита помаранчева або червона м’ясиста кістянка кулястої форми.

Ця рослина – джерело здоров’я, має виражену фармакологічну дію, завдяки вмісту значної кількості вітамінів: аскорбінової кислоти, фолієвої та нікотинової кислот, вітаміну С, В1, В2, E, а також каротиноїдів, кумаринів, дубильних речовин, флавоноїдів, гліцеридо жирних кислот та ін.

Кумарини, що містяться в плодах, надають спазмолітичний та протипухлинний ефект. Оксикумарини запобігають утворенню тромбів в кровоносних судинах. Урсулова кислота має сильну протизапальну і ранозагоювальну властивості.

Обліпихову олію отримують з подрібненої мезги насіння і м’якоті перестиглих ягід, таким чином, зберігаючи в ньому високий відсоток корисних речовин.

У складі супозиторіїв олія сприяє епітелізації – зростання нових клітин на пошкоджених ділянках слизової оболонки.
Свічки з обліпихою проявили себе, як дуже дієвий фітопрепарат, і знайшли широке застосування в гінекології:
– кольпіт
– ендоцервіцит
– вульвіт
– ендометрит
– ерозія шийки матки
– аднексит
– безпліддя
– міома
– фіброміома
В проктології:
– геморой
– проктит
– виразки і тріщини прямої кишки.

📌До складу фіторових свічок з обліпихою від ТОВ «БІО-ВІТА»  входять тільки натуральні компоненти. Супозиторії ефективно застосовуються при урологічних, гінекологічних та проктологічних захворюваннях. Головною перевагою фітосвічок є швидке всмоктування складових речовин в кров, минаючи травний тракт і печінку.

🌱Турбуйтесь про своє здоров’я разом з БІО-ВІТА!