Олія чайного дерева: цілющі властивості найсильнішого природного антибіотика

Олія чайного дерева містить більше 48 компонентів, деякі з яких є унікальними. Має виражену протизапальну, бактерицидну, антисептичну, протигрибкову, регенеруючу дію, а також противірусну активність.
Олія чайного дерева пригнічує ріст таких бактерій, як стафілококи, стрептококи, пневмококи, гонококи, кишкову паличку, а також грибкову флору.
У гінекології олія чайного дерева ефективна при запальних процесах, болях, ерозії, ендометриті, міометрію; в проктології – при тріщинах і ерозіях слизової оболонки прямої кишки, для прискорення загоєння операційних ран.
Нерідко запальні захворювання в гінекології та проктології супроводжуються бактеріальними, вірусними і грибковими інфекціями, саме тому ефірна олія чайного дерева, що представлена в фітосвічках, дозволяє ефективно застосовувати їх ректально або вагінально, як допоміжний профілактично-гігієнічний засіб, що сприяє посиленню кровоспиння, протизапальної і антисептичної дії.

Ефективність фітосвічок з екстрактом ефірної олії чайного дерева, обумовлена також, місцевим характером застосування, що дозволяє створити високу концентрацію препарату безпосередньо в ураженому органі.
ФІТОСВІЧКИ З ЕКСТРАКТОМ ОЛІЇ ЧАЙНОГО ДЕРЕВА – швидке досягнення антисептичного і загоюючого ефекту! “БІО-ВІТА” – Ми дбаємо про найцінніше!