Надійне рішення інтимних проблем

Натуральні фіторові свічки – універсальний препарат, що успішно застосовується для лікування широкого спектру гінекологічних захворювань. Швидко загоює тканини, знімає запалення, активізує імунні захисні сили організму.

Основним компонентом є ФІТОР- рослинний ензим, який видобувається з дубового листя🌳. Препарат гіпоалергенний і нетоксичний. Залежно від ступеня тяжкості захворювання курс прийому становить 5-7 днів.

При ерозії шийки матки фіторові свічки завдяки своєму складу і зручній формі доставляють цілющі компоненти безпосередньо в осередок ураження. Завдяки своїй м’якій основі, вони тануть від температури тіла і рівномірно впливають на всю уражену слизову поверхню піхви та інші тканини.

Свічки, які призначаються при ерозії шийки матки, надають наступну дію на жіночий організм:
✅ пом’якшення ураженої слизової, завдяки чому усуваються неприємні симптоми захворювання і виводяться паталогічні виділення;
✅вагінальні свічки містять активні речовини, які не роблять згубного впливу на власну мікрофлору жіночого організму;
✅препарати від ерозії шийки матки на рослинній основі здатні стимулювати імунні клітини, проникаючи в осередок запалення, усуваючи цей процес і знімаючи супутній дискомфорт;
✅багато з таких препаратів знижують рівень гістаміну, який провокує і посилює запалення в організмі;

антибактеріальна властивість свічок проявляється у впливі на стінки бактеріальних клітин і в зміні ДНК хвороботворних мікробів. Такі засоби при лікуванні ерозії також можуть боротися з сальмонелою, кишковою паличкою, стафілококом та іншими мікроорганізмами.

Через різноманітний склад свічки, які призначаються при лікуванні ерозії шийки матки, можуть надавати такі дії:
протизапальну;
✅противобактеріальну;
✅антигрибкову;
✅антивірусну;
✅стимуляція імунітету;
✅загоєння.

🌱Натуральні фіторові свічки від ТОВ «БІО-ВІТА» – делікатне рішення інтимних проблем.