Здоров’я – найбільший скарб людини

Нашому здоров’ю постійно загрожують забруднення навколишнього середовища, куріння, УФ промені, стреси, незбалалансоване харчування. Найращий захист проти цих факторів — забезпечити своєму організму надходження необхідних йому поживних речовин. ⠀Сучасний стиль життя не дозволяє правильно харчуватися і забезпечувати організм достатньою кількістю компонентів, потрібних для нормального обміну речовин і відновлення клітин. Близько 85% всіх хвороб виникає через неправильне харчування! ⠀Типова позиція багатьох лікарів, що збалансована дієта дає здоровій людині всі необхідні вітаміни, не відповідає останнім науковим відкриттям.
Навіть добре збалансована їжа не дає ту кількість поживних компонентів, необхідну нашому організму. ⠀Нестача поживних речовин може призвести до зниження імунітету, підвищеної втомлюваності, зниження працездатності і навіть ряду серйозних захворювань.Необхідно додатково збагачувати раціон біологічно активними домішками, оскільки для нормальної життєдіяльності нашого організму необхідно біля 600 різних живильних компонентів.

Людський організм виробляє лише деякі з них, а всі інші приходять, в основному, з їжі. Використання БАД дозволяє достатньо легко і швидко ліквідувати дефіцит поживних компонентів, підвищити опір організму до впливу несприятливих факторів навколишнього середовища, підтримувати механізм безпечного шляху регулювання функцій окремих органів і систем організму без ліків.
⠀Найголовніше в БАД-ах те, що це не ліки, а препарати, виготовлені на основі натуральних компонентів — екстрактів цілющих трав і природніх мінералів.