Що таке ФІТОР?

ФІТОР є біологічно активним комплексом, отриманим із спеціально обробленого екстракту листя дуба. Це спеціальна технологія, що дозволяє отримувати препарат, що перевершує

по ефективності засоби, які отримані з тієї ж рослини за старими рецептами (спиртові або масляні витяжки, відвари і настоянки, порошки). Збір сировини проводиться тільки в екологічно чистих областях.

ФІТОР є сумішшю ензимів рослинного походження, містить флавоноїди, полісахариди, сапоніни, дубильні речовини, фенольні сполуки, бета-каротин, аскорбінову кислоту і вітаміни В1, В2, В6, РР, галлову і еллагову кислоти, флобафен, пентозани, пектини, моносахари, олії, близько 32 мікро-та макроелементів (в т.ч. мідь, цинк, марганець, залізо, нікель, кобальт, хром, ванадій, титан, срібло) і поживних речовин (глюкоза, фруктоза, вільні амінокислоти і прості пептиди, органічні кислоти та ін).

Аналіз на вміст мікроелементів «ФІТОР», проведений в НДІ Хімії при ХНУ ім. В.Н. Каразіна, показав високий вміст мікроелементів (фосфор – 10000 мг / л, кальцій – 15000 мг / л, залізо – 600 мг / л, марганець – 12000 мг / л, бром – 10 мг / л, цинк – 30 мг / л , мідь – 60 мг / л, барій – 10 мг / л, йод – 12 мг / л, титан – 20 мг / л, ванадій – 7 мг / л), вітаміну С – 76,7 мг / 100 г, дубильних речовин – 9%.

Це обумовлює підвищену біологічну ефективність препарату, його профілактичні властивості.

Для чого потрібен ФІТОР?

ФІТОР володіє біостимулюючою, імуномодулюючою, бактерицидною, протизапальною і антиоксидантною властивостями. Препарати на основі ФІТОРу також сприяють відновленню захисних функцій організму, нормалізації обміну речовин.

Дієтична добавка «ФІТОР» відноситься до класу ензимов рослинного походження, надає біостимулюючу дію на загальний стан організму, нормалізує обмін речовин, систему кровотворення і кровообігу, має бактерицидну властивість, протирадиаційну активність, є інтерферогеном, здатним стімулювати вироблення інтерферона в організмі хворого.

ФІТОР, будучи профілактичним препаратом, в комбінації з іншими лікарськими засобами підсилює їх дію, зменшує їх побічні ефекти. Тому прийом ФІТОРу з деякими сильнодіючими препаратами дозволяє зменшити дози останніх. Дієтична добавка ФІТОР може бути використана як нешкідлива для людського організму харчова добавка. ФІТОР займає проміжне місце між продуктами харчування і лікарськими засобами.

Не секрет, що практично всі медикаменти, поряд з лікувальним (терапевтичним) ефектом, мають ряд побічних дій. Щоб лікування було більш ефективним і коротким, лікарі часто рекомендують засоби, що відновлюють природні сили самого організму, тобто імунітет. Такими є – лікувальне харчування, вітаміни, мікроелементи. І чим активніше вступає організм в боротьбу з хворобою, тим швидше приходить одужання, тим менше обсяг прийнятої хімії.

«ФІТОР», не створюючи додаткової фармакологічного навантаження, сприяє нарощуванню компенсаторних резервів в організмі людини.

Чи є протипоказання до застосування фітор.

Препарат «ФІТОР» не токсичний, не володіє кумулятивними властивостями, не надає подразнюючої та алергізуючої дії. Побічних ефектів не спостерігалося, однак можливі випадки індивідуальної непереносимості.

Обережно слід приймати ФІТОР всередину при виразковій хворобі шлунка і 12-палої кишки з високою функцією шлунка, тільки в період ремісії і тільки після їжі.

Документи на дозвіл – Дієтична Добавка ФІТОР і засоби на основі ФІТОРу схвалені Міністерством охорони здоров’я України та дозволені до застосування. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]