Природний антисептик на сторожі жіночого здоров’я

Ефірна олія чайного дерева століттями використовувалася для лікування гінекологічних захворювань. Цікаво зазначити, що ця ефірна олія походить з Австралії. Саме там її вперше почали виготовляти, застосовуючи парову дистиляцію листків дерева, яке називається Melalueca Alternifolia (чайне дерево).

Наразі ефірну олію чайного дерева постійно використовують у фармацевтичній промисловості та виробництві ароматичних масел, адже вона володіє багатьма корисними властивостями.

У гінекології олія чайного дерева призначається в якості лікарського засобу все частіше і частіше, так як її використання приносить належний ефект, наприклад, при лікуванні вагініту, молочниці і інших хвороб жіночої статевої сфери.

Унікальні властивості, якими володіє олія чайного дерева, дозволяє використовувати її для знищення патогенної флори слизової піхви і сечовивідних шляхів.

Таким чином, вона застосовується не тільки як засіб, за допомогою якого здійснюють лікування вагініту, але і для усунення кольпіту, кандидомікозу, циститу, уретриту, а також для зменшення білій або гіперсекреції піхви.

Практично всім жінкам знайоме таке захворювання, як молочниця.
Лікування молочниці на сьогоднішній день можна зробити за допомогою всього однієї єдиної таблетки, однак причина, що викликає її, при цьому не проходить, тому часто виникають рецидиви.

Олія чайного дерева від молочниці застосовується досить давно і знаходить все більше і більше послідовниць, так як є натуральним засобом.
Ефективність фітосвічок з екстрактом олії чайного дерева, обумовлена також, місцевим характером застосування, що дозволяє створити високу концентрацію препарату безпосередньо в ураженому органі.
СВІЧКИ ФІТОРОВІ З ОЛІЄЮ ЧАЙНОГО ДЕРЕВА –  це швидке досягнення антисептичного і загоюючого ефекту!