Де купити натуральні фітосвечи для жінок?

Для лікування жіночих захворювань усе більш популярними стають фітосвечки фіторові. І це закономірно, адже склад в цих свічок натуральний, а побічних ефектів і протипоказань практично немає. ФІТОР– це біоактивний комплекс, який приготований з екологічно чистого дубового листя за особливою технологією. Тому по своїй ефективності він перевершує всі відомі медицині засоби, створені з цієї сировини раніше.

Популярні фітосвічки і сфера їх вживання

Фіторові свічки володіють хорошими бактерицидними, кровоспинними, іммуномодулюючими властивостями, а також видаляють біль і жар. Оскільки ФІТОР – це базовий компонент, фітосвічки можуть містити інші рослинні компоненти і призначатися для лікування різних жіночих захворювань:

  • фітосвічки з обліпихою (Засіб фіторовий з обліпихою в формі фітосвічок) – ранозагоювальні широкого спектру дії для гінекології, проктології, урології.
  • фітосвічки з олією чайного дерева (Засіб фіторовий з олією чайного дерева в формі фітосвічок) – сильна антисептична дія, свічки ефективні проти бактерій і грибків в гінекології;
  • фітосвічки з пантенолом (Засіб фіторовий з пантенолом в формі фітосвечок) – регенеруюча, протизапальна, ранозагоювальна дії, рекомендуються в гінекології;
  • фітосвічки з прополісом- (Свічки на основі фітору з прополісом) – гарний ранозагоювальний засіб, стимулює імунітет;

Фітосвічки купити, вибравши необхідний вид, можна прямо у нас. Замовте сьогодні!