ФІТОР (фіторегенерат) природний відновлювач

ФІТОР називають біологічно активним комплексом, отриманим при спеціальної обробці ферментованих листів дуба зібраних в екологічно чистих районах Харківської області.

 

ФІТОР є сумішшю ензимів рослинного походження, що містить флавоноїди, полісахариди, сапоніни, дубильні речовини, фенольні сполуки, бета-каротин, аскорбінову кислоту і вітаміни В1, В2, В6, РР, галлову і еллагову кислоти, флобафен, пентозани, пектини, моносахара, олії, близько 32 мікро-та макроелементів (в т.ч. мідь, цинк, марганець, залізо, нікель, кобальт, хром, ванадій, титан, срібло) і поживних речовин (глюкоза, фруктоза, вільні амі- нокіслоти і прості пептиди, органічні кислоти та ін).

 

Концентрація мікроелементів в препараті, які становлять небезпеку для здоров’я людини не перевищує допустимих норм, затверджених Міністерством охорони здоров’я (МОЗ) України. ФІТОР володіє біостимулюючою, імуномодулюючою, бактеріцидною, протизапальною і антиоксидантною властивостями.

 

Препарати на основі ФІТОРу також сприяють відновленню захисних функцій організму, нормалізації обміну речовин. У 70-ті роки ХХ століття ФІТОР був розроблений як біологічно активна добавка для застосування у ветеринарії, в 80-ті – 90-ті роки ФІТОР був досліджений в декількох клініках України і Росії і в даний час схвалений до застосування МОЗ України (2002).

Субстанція ФІТОР не токсична (IV клас небезпеки по ГОСТ 12.1.007-88), не накопичується в організмі, не надає подразнюючої дії на слизову шлунка і кишківника, практично не алергенний. З огляду на властивості ФІТОРу, компанія виробник Біота використовує його для виготовлення ректально-вагінальних фітосвічок, спреїв для носу, спреїв для порожнини рота, шампуню і як БАД «ФІТОР». Свічки з ФІТОРом добре допомагають для профілактики захворювань в проктології, таких як геморой, тріщини заднього проходу, проктити гінекології: кольпіти, вульвовагініти, кандидози, ерозії шийки матки, аднексити. урології: цистит, простатит.

 

В асортименті також представлені комплексні свічки, що містять крім ФІТОРу інші біологічно активні речовини: – олію обліпихи – джерело безлічі вітамінів, природний відновлювач тканин; – олію чайного дерева – природний антисептик, прекрасно працює проти багатьох бактерій і грибів; – декспантенол (провітамін В5) – гідрофільний стимулятор репаративної функції слизових оболонок і шкірних покривів; – екстракти прополісу, ромашки, кропиви та календули – натуральні компоненти, яких мають протизапальну, бактерицидну, кровоспинну та антисептичну дію.

Додатково у склад свічок входять речовини, щл  є активними пенетраторами, емульгаторами.
Обране співвідношення цих допоміжних компонентів дозволяє отримати максимально швидке і повне вивільнення біологічно активних речовин і підтримувати необхідну концентрацію їх в тканинах протягом тривалого часу.

 

Таким чином, препарати мають швидко, ефективну і тривалу терапевтичну дією. Натуральний цілющий лосьйон Фіторінос (FITORINOS) являє собою назальний спрей у флаконі з кришкою-дозатором для зручного використання.

 

Застосування лосьйону Фіторінос виправдано при захворюваннях, які характеризуються запальними станами носових пазух і / або ринітом. Активну дію фітоспрея викликано наявністю в його складі ФІТОРу, який має виражену антибактерицидну, протизапальну дію і цикламену, що знижує набряклість та  полегшує дихання. Спільний вплив елементів спрею стимулює посилення місцевого імунітету. Препарат успішно захищає і лікує, як самостійний засіб і в комплексному лікуванні, при: ринітах; фронтитах; гаймориті; сезонних застудах.

Фітозасоби на основі «ФИТОРу» з олією чайного дерева та крапивою – призначено для гігієни ротової порожнини, випускається у формі спрею в компактному флаконі з розпилювачем зручної форми. Активні властивості його натуральних інгредієнтів дозволяють успішно застосовувати фітопрепарати при різних запальних або інфекційних процесах ротової порожнини, горла. При інфекціях горла і носоглотки: ангіни; ларингіти; фарингіти; трахеїти.

У стоматології: стоматити різного походження; гінгівітах; захворюваннях пародонту і т.д. Всі гігієно-профілактичні препарати на основі ФІТОРу пройшли доклінічні дослідження і державну реєстрацію, і мають гігієнічний висновок.